Produse 3D

Sa ne familiarizam cu fantastica lume a printarii 3D!
Printarea obiectelor prin tehnologia 3D reprezintǎ procesul de realizare inovativ, denumit si prototipare rapida.
Aplicabilitatea acestui nou serviciu o gasim in diverse domenii precum: arhitectura, modelism, design industrial, accesorii moda si bijuterii, inginerie, medicina, automobile si multe altele.
Top 3 materiale uzuale folosite in printarea 3D clasica (tehnologia FDM) sunt:
PLA sau acidul polylactic, un biopolimer biodegradabil derivat din amidon de porumb, trestie, cartof etc. Se recomanda utilizarea acestuia pentru piese decorative si scop didactic.
ABS, unul dintre cele mai raspandite tipuri de plastic, de o duritate crescuta fața de PLA, recomadat la printarea obiectelor funcționale precum manere, suporturi, roti de angrenaj etc.
PET, plastic folosit la scara larga, ca de exemplu in productia sticlelor de apa sau suc, recomandat in printarea 3D de piese ce au nevoie si de elasticitate si de rezistența (carcase masini, elice drona etc).
Omart va afera solutii avantajoase in vederea printarii obiectelor 3D dorite, folosind materiale calitative, specifice nevoii fiecaruia, intr-o gama variata de culori.

Daca nu ai gasit ceea ce cautai
spune-ne!

Completeaza datele tale de contact si scrie mesajul pe care vrei sa ni-l transmiti. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp si vom tine cont de parerea ta.

Ne găsiți și pe Facebook:

11 + 15 =

OMART @ 2019 |Creat de MULTISECO